AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hapiste görmek

Kahve falında eşini hapiste görmek

Kahve falında eşini hapiste görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini hapiste gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek istediklerini elde edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini hapiste görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapis ziyaret etmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında hapiste birini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işaret eder.

Kahve falında hapiste olduğunu görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir