AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste birini görmek

Kahve falında hapiste birini görmek

Kahve falında hapiste birini görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinizin bozulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapiste birini gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hapiste görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek lüks şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını hapiste görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında hapis olduğunu görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında babanı hapiste görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir