AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis ziyaret etmek

Kahve falında hapis ziyaret etmek

Kahve falında hapis ziyaret etmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin sarpa saracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında hapis ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında hapis ziyaret etmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında hapisteki birini ziyaret etmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında hapiste birini ziyaret etmek belki ölümler görüleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapisten kaçırmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında hapiste olduğunu görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapiste görmek işinde yükseleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir