AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste olduğunu görmek

Kahve falında hapiste olduğunu görmek

Kahve falında hapiste olduğunu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, huzurunun bozulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında hapiste olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında hapiste ağlamak sorunların bir bir çözüleceğine, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında yakınını hapiste görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir