AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne kesmek

Kahve falında anne kesmek

Kahve falında anne kesmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Kahve falında anne kesmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında anneyi kesmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini kesmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin boğazını kesmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında anne saçı kesmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında annenin saçını kesmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne kesmek sağlığından olacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir