AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini çarşaflı görmek

Kahve falında eşini çarşaflı görmek

Kahve falında eşini çarşaflı görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, makamını garantileyeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında eşini çarşaflı gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında eşini çarşaflı görmek yaşamının tazeleneceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işarettir.

Kahve falında çarşafa bürünmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çarşaflı bayan görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Kahve falında çarşaf hediye almak yaşadığı zorlukların biteceğine, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf şerif görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, maddi anlamda feraha ermeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir