AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaflar görmek

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflar gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış beyaz çarşaf görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çarşafta kan görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek ün ve itibar sahibi olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir