AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek işlerinin kolaylaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil yatak çarşafı görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta çarşaf görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında yatak çarşafı görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yatak çarşafı görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir