AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hata yapılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf değiştirdiğini görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yatak çarşafı sermek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yatak çarşaf görmek hem moral hem de çareler bulacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir