AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf hediye almak

Kahve falında çarşaf hediye almak

Kahve falında çarşaf hediye almak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına, borçlarının çoğalacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşaf hediye almak gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Kahve falında çarşaf hediye etmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında çarşaf hediye almak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında çarşafın yırtıldığını görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında çarşaf pike görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf yorgan görmek aklına giren şeytana uyacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu çarşaf görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çarşaf görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir