AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafa bürünmek

Kahve falında çarşafa bürünmek

Kahve falında çarşafa bürünmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşafa bürünmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakirliğinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beyazlara bürünmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgana bürünmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Kahve falında karalara bürünmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ihrama bürünmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir