AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başı kapalı görmek

Kahve falında eşini başı kapalı görmek

Kahve falında eşini başı kapalı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinde aksama olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Kahve falında eşini başı kapalı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Kahve falında başı kapalı olmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, huzurlu, mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir