AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini başı kapalı görmek dertlerin dermanının bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı olmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir