AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, gözyaşlarının dineceğine, kazancının günden güne çok artacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı kapalı kadını açık gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet eder.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında başı açık kadın görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir