AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı kadın görmek

Kahve falında başı kapalı kadın görmek

Kahve falında başı kapalı kadın görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ikinci bir şans vereceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı kadın gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Kahve falında başı kapalı birini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bir araya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir