AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok dikkat çekeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, başarılı adımlar atılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında kendini başı kapalı görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlere nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı olmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir