AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı birini görmek

Kahve falında başı kapalı birini görmek

Kahve falında başı kapalı birini görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hayırlı işlere imza atacağına, atılıma geçeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulur.

Kahve falında başı kapalı birini gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında kendini başı kapalı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı olmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini başı kapalı görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir