AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı birini açık görmek

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapalıyken kendini açık görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yanlışlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapalı insanı açık görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir