AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek düşmanından uzak olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hapisten çıkmış birini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Kahve falında hapiste olan birinin çıktığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek lüksüne de lüks katacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak canını ve malını garanti altına alacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında hapisten kurtulmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında evde hapis kalmak planların sarkacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Kahve falında babayı hapiste görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir