AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı hapiste görmek

Kahve falında babayı hapiste görmek

Kahve falında babayı hapiste görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı hapiste gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında babanın hapisten çıktığını görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanı hapiste görmek rızkının kesileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek durgunlaşacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı hapiste görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek hem verimi yükselteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek zenginlik elde edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapisten kurtulduğunu görmek düşmanların barışacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir