AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorumluluk alacağına işaret eder.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğu söylemek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek insanları kandıracağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir