AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğu söylemek

Kahve falında hamile olduğu söylemek

Kahve falında hamile olduğu söylemek tüm sıkıntıların giderileceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olduğu söylemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, acılarını dindireceğine inanılır.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu söylemek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir