AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, aradaki buzların eritileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yolunda gideceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek ailesini hem gururlandıracağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğu söylemek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek umutlarını kaybedeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu söylemek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir