AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek ters giden olayların düzeleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında hamile olduğunu birine söylemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğu söylemek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işarettir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir