AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında hamile olmadığını söylemek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek tüm kederinin uçup gideceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek rahatlığa erileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu birine söylemek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek saygının hiç eksik olmayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir