AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden kırmızı gül almak

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak devlete hizmet etmeye, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden gül almak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinden beyaz gül almak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek kötü günlerin biteceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek kişinin afiyette kalacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinden saklanmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayatını yoluna koymaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir