AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden ayrılmak istememek

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok sayıda borca gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızının eşinden ayrıldığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin eşinden ayrıldığını görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşinden ayrıldığını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmak ve ağlamak fesat ve kötü kimselerden olacağına, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin eşinden ayrıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eşinden ayrıldığını görmek korkularının sona ereceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir