AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında eşinden ayrılmaya karar vermek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ayrılma kararı almak kazançlı bir adım atılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılık kararı almak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında eşinden ayrılacağını söylemek yönetici makamına oturacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eşinden ayrı yatmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında eşinden ayrılmayı görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir