AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden gül almak

Kahve falında eşinden gül almak

Kahve falında eşinden gül almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dertlerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden gül almak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında eşinden gül almak önünü göremez olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden beyaz gül almak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek adımların çok iyi bir yol açacağına, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Kahve falında eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında eşinden hamile kalmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin eşinden ayrıldığını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir