AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden beyaz gül almak

Kahve falında eşinden beyaz gül almak

Kahve falında eşinden beyaz gül almak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında eşinden beyaz gül almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden gül almak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının eşinden boşandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden para istemek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına inanılır.

Kahve falında eşinden küsmek tazeleneceğine ve canlanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden kağıt para almak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir