AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden para aldığını görmek

Kahve falında eşinden para aldığını görmek

Kahve falında eşinden para aldığını görmek malların artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden para aldığını gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinden hediye aldığını görmek hayırlı yollara gireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına inanılır.

Kahve falında eşinden altın aldığını görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında eşinden para almak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinden kağıt para almak çevre değiştireceğine, bir fitne çıkarmaya işarettir.

Kahve falında eşinden para saklamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden para çalmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinden para almak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir