AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında her tarafı karlı görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında her tarafı kar görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında her taraf kar görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında her tarafın yıkıldığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işarettir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir