AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı yeşil görmek

Kahve falında her tarafı yeşil görmek

Kahve falında her tarafı yeşil görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, varlıklı kimse olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı yeşil gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında her tarafta su görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafta yılan görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafı deniz görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında her taraf kar görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir