AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafta su görmek

Kahve falında her tarafta su görmek

Kahve falında her tarafta su görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafta su gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında her tarafta su görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında her tarafın yıkıldığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında her tarafta kar görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her taraf kar görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek yardımda bulunacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir