AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı yeşillik görmek

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında her tarafı yeşillik gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her taraf kar görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında her tarafta su görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet eder.

Kahve falında her tarafı karlı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir