AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi hamile olmak

Kahve falında eşi hamile olmak

Kahve falında eşi hamile olmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zorlukların geride kalacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eşi hamile olmak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında eşini hamile olarak görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında eski eşi hamile görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek ortaklı işlere girileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir