AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin hamile olduğunu görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında hamileyken başka bebek emzirmek belki de hayatının aşkını bulacağına, yeni malların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka hamile görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Kahve falında başka kadını hamile görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir