AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşi hamile görmek

Kahve falında eski eşi hamile görmek

Kahve falında eski eşi hamile görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşi hamile gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında eski eşi hamile görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak bazen istemediği şeyler yapacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek torunlarına dahi yeteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini hamile görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile eşini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir