AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılandan hamile kalmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikahsız hamile kalmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek hamile kalmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir