AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek afiyete ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında eşi hamile görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile eşini görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşi hamile görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini hamile olduğunu öğrenmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak mutlu olacağına ve güleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir