AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işarettir.

Kahve falında hamile kalıp doğum yapmak bilakis malının çoğalacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ve doğum yapmak büyük bir üne sahip olunacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup doğum yaptığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir