AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hamile olarak görmek

Kahve falında eşini hamile olarak görmek

Kahve falında eşini hamile olarak görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hamile olarak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Kahve falında eşini hamile olarak görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında eşi hamile olmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek işe zorla gidip geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hamile haberini almak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini hamile olduğunu öğrenmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir