Kahve falında eşhedü getirmek

Kahve falında eşhedü getirmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşhedü getirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşhedü getirmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında eşine kuma getirmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine su getirmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir