AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye şahadet getirmek

Kahve falında ölüye şahadet getirmek

Kahve falında ölüye şahadet getirmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek kendinden emin adımlar atacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahadet getirmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında depremde şahadet getirmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahlanan siyah at görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir