AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su getirmek

Kahve falında birine su getirmek

Kahve falında birine su getirmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, başarının düşeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine su getirmek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında su getirdiğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine su getirmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eve su getirmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, keyfin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden su getirmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin su getirdiğini görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında su getirmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine su getirmek hayırlı olayların yaşanacağına, zenginliğinin süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabede tekbir getirmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir