AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aşkının da kalıcı olacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek talihin yüze güleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında üstüne kuma getirmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında eşine kuma getirmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine kuma getirmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir