AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yeni duygular tadacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek eğlenceli günler yaşayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işarettir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kuma getirmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek acı veren kazalara, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir