AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekten kaçmak

Kahve falında eşekten kaçmak

Kahve falında eşekten kaçmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Kahve falında eşekten kaçmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında eşekten kaçmak bazı radikal kararlar alınacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arısından kaçmak belalardan korunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek boku görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde eşek görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi eşek görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında semerli eşek görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir