AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve yavrusu görmek

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek kişiye hep umut olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek ve yavrusu gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek yavrusu sevmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında eşek ve yavrusunu görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yavru eşek görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet eder.

Kahve falında eşeğe sarılmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında odun yüklü eşek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve eşek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun eşek oynamak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir