AnaSayfa / Genel / Kahve falında semerli eşek görmek

Kahve falında semerli eşek görmek

Kahve falında semerli eşek görmek fenalıkta bulunmaya, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, borçlanıp, hasta olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semerli eşek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında semerli eşek görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılır.

Kahve falında eşek semeri görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında semersiz at görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında semersiz ata binmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında semer görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at semeri görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir